Kohteen rakentaminen on aloitettu.

hirsirivitalo tampere harmalan louna

Valmistuu marraskuussa 2020

Hirsitalon viihtyvyys ja rivitalon vaivattomuus

As Oy Tampereen Härmälän Lounassa yhdistyy rivitalossa asumisen helppous ja hirsitalon terveellisyyss ja viihtyvyys.

Lounan tontille rakentuu parhaillaan kaksi 4 asunnon taloa ja asunnot tulee kahteen tasoon. Kohde valmistuu marraskuussa 2020. Kaikilla asunnoilla on oma piha. Taloyhtiön sisäpihalle rakentuu kodikas ja viihtyisä pihasauna, sekin hirrestä, joka on asukkaiden käytössä ympäri vuoden. Taloyhtiöllä on yhteensä 10 autopaikkaa, 3 omalla tontilla ja 7 yhteisalueella aivan talon vieressä. Kaikki autopaikat on sähköistettyjä.

Osoite: Perkiönkatu 71, Tampere

Vapaana olevat asunnot

Asunto
Tyyppi
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
Varaustilanne
AsuntoB7
Tyyppi125 m² / 5h+k+s+parveke
Velaton hinta425 000 €
Myyntihinta
Arvioitu vastiken. 3,3€/m² /kk
VaraustilanneVapaa

“Avara koti on kahdessa kerroksessa. Isot ikkunat ja läpitalon huoneisto luovat valon ja tilan tuntua.”

Näyttävät ja korkealaatuiset materiaalit

  • Valo & avaruus – Avara koti on kahdessa kerroksessa. Isot ikkunat ja läpitalon huoneisto luovat valon ja tilan tuntua.
  • Viihtyisä ympäristö – Härmälän kodikas puutalomiljöö on jo itsessään ainutlaatuinen. Upeat ulkoilualueet ulottuvat Härmälän rantapuiston kautta Hatanpään Arboretumiin saakka.
  • Muokattava pohjaratkaisu – Asuntoa voi muokata yksilölliseksi toiveidesi mukaan. Esimerkiksi väliseiniä voi poistaa ja näin esim. yhdistellä huoneita.
  • Palvelut – Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Koulut ja päiväkodit löytyvät lähietäisyydeltä.

Härmälän upea, vanhojen puutalojen alue kasvaa ja kehittyy. Rakennamme vanhaa rakennuskantaa kunnioittaen alueelle rivitalon hirrestä. Härmälän louna on ekologinen ja nykyaikainen koti, jossa rakennusmateriaali henkii vanhaa, hyvää ja turvallista asumista. louna lämpiää maalämmöllä, joten asumiskustannukset ovat maltilliset.

Hirsirivitalo Tampere Härmälä

Usein kysyttyä

Onko hirsitalo oikeasti terveellinen?

Hirsitaloissa on tutkitusti terveellinen sisäilma. Useiden tutkimusten ja selvitysten mukaan hirsitalojen asukkaat ovat todella tyytyväisiä sisäilman laatuun. Tutkimustuloksiin voit tutustua esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) 2012 julkaisemassa selvityksessä: Asumisterveys ja -tyytyväisyys hirsitaloissa.

Hirrellä ja puupinnoilla, on myös todettu olevan antibakteerisista vaikutuksista. Aiheesta löytyy mm. muutama verkkoartikkeli jossa asiaa käsitelty:

Onko hirsirakentaminen ekologista?

Hirsitalojen tuotanto on energiaomavaraista, sillä hirsirakennusten tuotantoketjussa syntyy sivutuotteena enemmän energiajaetta kuin sitä kuluu itse tuotteen valmistukseen. Syntyvä hake ja puru ovat juuri sitä uusiutuvaa energiaa, jolla pienennetään hiilijalanjälkeä ja korvataan tuontienergiaa.

Puu on uusiutuva luonnonmateriaali. Kasvava metsä tuottaa uutta biomassaa ja sitoo siihen ilmakehän hiilidioksidia. Puutuotteiden kulutus edistää metsien kasvua ja vähentää siten kasvihuonepäästöjä. Puutuotteet sitovat ilmakehän hiilidioksidia elinkaarensa ajaksi, joten puulla ja puutuotteilla on keskeinen osuus pyrittäessä estämään ilmaston lämpenemistä.

Suomen kestävästi hoidetut metsät tuottavat hyvälaatuista puuta huomattavasti enemmän kuin sitä käytetään. Vuotuinen metsien kasvu on noin 110 miljoonaa kuutiometriä, josta käytetään noin puolet.

Mikä talotehdas rakentaa kohteen?

Kohteen rakentaa laadustaan tunnettu pirkanmaalainen perheyritys Ollikaisen Hirsirakenne Oy. Ollikaisella on  yli 40 vuoden kokemus hirsirakentamisen. Ollikaisen moderni puuntyöstötekniikka ja hirsirakentamisen tietotaito ovat kiistatta maamme parhaimmistoa.

Ollikainen on tunnettu ja luotettava kotimainen hirsitalovalmistaja, joka rakentaa korkealaatuisia hirsitaloja. Hirsirakennuksissamme yhdistyvät alan hienoimmat perinteet ja nykyaikainen käsitys tilasta ja mukavuudesta. Ollikaisen hirsitaloissa voit kokea suomalaisen kulttuuri- ja rakennusperinteen jäljittelemättömän tunnelman. Suunnittelumme perustana toimii käsitys ihmisen ja luonnon välisestä harmoniasta.

Onko kohteen rakentaminen laadukasta?

Kyllä on, erittäin. Ollikaisen hirsitalojen vaatimustenmukaisuutta valvoo Eurofins Expert Services (ent. VTT Expert Services Oy). Ollikaisen Hirsirakenne Oy:lle on myös myönnetty eurooppalainen tekninen arviointi (ETA 13/1064) ja CE-merkinnän käyttöoikeus. CE-merkintä on valmistajan vakuutus tuotteen suoritustasosta.

Rakennustuotteiden CE-merkintä perustuu Euroopan unionin rakennustuoteasetukseen, joka astui voimaan 1.7.2014. CE-merkintä edellyttää sekä tuotteen ominaisuuksien testaamista että valmistajan menettelyjen arviointia niin suunnittelun, testauksen, valmistuksen kuin toteutuksenkin osalta. Tuotteen ominaisuudet määritetään yhdenmukaisin menetelmin, jolloin kuluttaja saa tarkkoja ja luotettavia tietoja tuotteiden vertailun helpottamiseksi.

Suoritustasoilmoitus (DoP) on asiakirja, jossa ilmoitetaan tuotteelta määritettyjen ominaisuuksien arvot ja luokat. Rakennustuotteelta arvioidaan sen olennaiset kestävyyteen, käytettävyyteen, turvallisuuteen sekä terveellisyyteen liittyvät ominaisuudet.

Varma laatu on myös Ollikaisen asiakkaiden mieleen. Rakennustutkimus RTS Oy tutkii vuosittain Suomen suurimpien hirsivalmistajien asiakkaiden mielipiteitä valitsemastaan toimittajasta. RTS-tutkimuksen mukaan Ollikaisen Hirsirakenteeseen ollaan valmistajana erittäin tyytyväisiä.

 

Myynti ja lisätiedot

Tero Ollikainen
myynti, toimitusjohtaja
040 581 0188
tero.ollikainen(a)ohr.fi

Ota yhteyttä Top