Muuttovalmiit talot toimittaa Ollikainen

Omakotitalon tai loma-asunnon rakentaminen ei enään tämän helpommaksi voi muuttua. Ollikaiselta saat aidosti muuttovalmiit hirsitalot, loma-asunnot, mökit, ja saunat.

Ollikaisen talot on suomalaista laaturakentamisesta parhaimmillaan. Tarjoamme yksilölliset, täysin muuttovalmiiksi viimeistellyt hirsirakenteiset kodit avaimet käteen -toimituksena.

Ollikaisen Villa kapee valittin vuoden 2015 asuntomessujen parhaaksi puutaloksi.

Hirsitaloissa asuvat ihmiset arvostavat rakennusmateriaalina toimivan hirren henkeä, helppokäyttöisyyttä ja terveellistä sisäilmaa.

Hirsirakentamisen suosio on jälleen kasvussa. Vuonna 2015 jo 20% omakotitaloista rakennettiin hirrestä ja määrä on vain kasvaa kokoajan. Hengittävän ja muovittoman rakenteensa ansiosta hirsitalo on ekologinen, turvallinen ja tunnetusti pitkäikäinen. Murheet mm. ”hometalosta” voit heittää huoletta unholaan. Hirsi tasaa sisäilman kosteutta ja tarjoaa asukkailleen laadukkaan sisäilman. Hirsitalo sopii erinomaisesti myös allergiaperheille ja astmaatikoille.

Ollikaisen hirsitalo on kotimainen, tervellinen, tyylikäs ja ekologinen valinta.

Oma talo helposti

Kun valitset taloksesi Ollikaisen ja talotoimitukseen muuttovalmiin ratkaisun, jää sinun tehtävälista lyhyeksi:

1. Tontin ja liittymien hankinta
2. Viranomaisluvat ja siihen liittyvä valvontahenkilöstö
3. Rakennusaikaiset sähkö- ja vesimaksut

Me huolehdimme kaikesta muusta.

Valitse mallistosta tai tilaa täysin uniikki talo

Voit valita talosi valmiista mallistosta tai voit suunnitella sen täysin alusta yhdessä Ollikaisen palkittujen talosuunnittelijoiden kanssa.

Takaamme sinulle helpon ja laadukkaan taloprojektin – Ota yhteyttä

Ja hei, tiesitkö että Ollikaisen asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisempiä? Rakennustutkimus RTS Oy tutkii vuosittain Suomen suurimpien hirsivalmistajien asiakkaiden mielipiteitä valitsemastaan talotoimittajasta. Menestymme vuosi toisensa jälkeen – tyytyväisyysindeksissä mökkivalmistajaan 3 vuoden tilastoinnissa olimme parhaita!

Avaa RTS-tulokset tästä