Hirsi on luonnostaan tyylikäs ja terveellinen

Hirsitalossa elää onnellisia ihmisiä. Asukkaat arvostavat rakennusmateriaalina toimivan hirren henkeä, helppokäyttöisyyttä ja terveellistä sisäilmaa. Useissa tutkimuksissa hirsitaloissa asuvien ihmisten yleinen terveydentila oli parempi verrattuna esimerkiksi kivitalojen asukkaisiin. Hirsi on myös erittäin allergiaystävällinen rakennusmateriaali, jolloin se takaa terveellisen kasvuympäristön myös perheen pienimmille. Hengittävyytensä ansiosta hirsirakennus tasaa sisäilman kosteutta ja tarjoaa asukkailleen erinomaisen laadukkaan sisäilman.

Puun luonnollisten eristävien ominaisuuksien ansiosta hirsitalon huoneet ovat lämpimiä talvella ja mukavan viileitä kesällä. Viimeistely hirsitalo on myös luonnostaan tyylikäs ja erittäin kestävä.

Uusin hirsiteknologia

Ollikaisen hirsimalleista löydät oikean ratkaisun moderniin hirsitaloon. Hirsirakenteemme ja nurkkaratkaisut on kehitetty teknisesti toimiviksi sekä tyylikkäiksi tämän päivän vaatimuksiin. Puuntyöstötekniikkamme sekä hirsirakentamisen tietotaito ovat maamme parhaimmistoa. Sen voimme ylpeänä sanoa yli 45 vuoden kokemuksella.